Jouw motorpak op maat!

Gold motorpak

Jouw ``droom`` motorpak op maat voor 799euro!

motorpak op maat maken

Motorpak op maat -> Jouw motorpak wordt op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je motorpak straks als een tweede huid perfect aansluit om je lichaam. Zie onze werkwijze hoe wij te werk gaan of neem contact met ons op.

CE-protectoren -> Je silver line motorpak wordt gemaakt met alle nodige protectie. De protectie zal gemaakt worden in de schouder, ellenboog, knie en schenen. Daarnaast komen er foam platen bij de rug en dijen. De protectie is CE-goedgekeurd.

Eigen ontwerp -> alles is mogelijk! Wij bieden jouw de mogelijkheid om jouw eigen “droom” motorpak te ontwerpen. Al jouw wensen ten aanzien van model, kleuren, accenten, design, logo’s etc. Alles is mogelijk! Maak jouw wensen kenbaar en wij zorgen voor dat jouw “droom”motorpak.

2 Stiknaden -> Een gold motorpak wordt aan elkaar gestikt met 2 stiknaden met slijtvast kevlar gaar bij de val plekken van het motorpak. Dat is bij ellenbogen, kont en heup. Dit is zeer degelijk en hiermee heb je een motorpak die qua veiligheid aan de top van de markt zit. Stel dat je eens valt met het motorpak dan betekent het dat er 2 naden door moeten gaan voordat er een gat in je pak zit. Mocht je kiezen voor een platinum motorpak dan wordt je complete motorpak met 3 stiknaden gestikt.

Elastiek -> Elastiek verhoogt het draagcomfort. Je bent er dan ook vrij in om meer elastiek toe te voegen in je motorpak, minder mag natuurlijk ook. Samen kijken wij naar welke delen van je motorpak jij extra vrijheid wil hebben zodat je straks een motorpak hebt die voldoet aan de eisen van jouw lichaam.

Onberpt logo's op motorpak

Logo’s geen limiet -> logo’s kunnen op je motorpak met leer erop gemaakt worden of wij kunnen afbeeldingen stikken op een motorpak . Het is ook mogelijk om logo’s te laten drukken op je motorpak maar dit is iets minder duurzaam. Je betaalt niet voor ieder logo’tje of afbeelding extra, je betaalt één vaste prijs van 799 euro voor je motorpak.

Extra protectie bij de schouder, k
nie en/of ellenbogen.
Op een motorpak zien wij soms protectoren die op een motorpak gestikt zijn. Dit is ook mogelijk om dit bij jouw motorpak erop te stikken. Dit kan in het zwart maar ook in het zilver zoals hiernaast.

1.4 mm koeienleer A grade -> Je gold motorpak wordt met het allerbeste koeienleer gemaakt dat er is Koeienleer is veel sterker dan buffelleer en gaat dubbel zo lang mee daarnaast geeft dit maximale bescherming.

binnenvoering motorjas

Uitritsbare binnenvoering -> je silver line motorpak kan voorzien worden van uitritsbare binnenvoering zonder dat dit extra kost. Hierdoor kun je jouw motorpak met koudere dagen. De thermo binnenvoering houd je heerlijk warm.

Speedhump -> met een silver line motorpak kan er gekozen worden uit een kleine hump, een middelmaat hump of een grote hump of natuurlijk geen hump. De hump is vaak een mooi accessoire en zorgt voor extra aerodynamica. Het kost niks extra als je een hump wilt.

Overall motorpak of combi motorpak-> De keuze tussen deze 2 pakken is helemaal aan jou. Wanneer je van plan bent om op een circuit te gaan rijden is het vaak verplicht om een overall te dragen. Het voordeel van een combi-pak is dat men deze makkelijker aankrijgt doordat de jas en broek aan elkaar geritst wordt.

Kneesliders -> met een silver line motorpak heb je de keuze om kneesliders op je motorpak te laten zetten of niet. Hier berekenen we geen extra kosten voor. Kneesliders zitten onder de knie en worden gebruikt om contact te maken met asfalt als er plat door een bocht gereden wordt.

Perforatie

Perforatie -> Het is mogelijk om je motorpak te laten perforeren. Je krijgt dan een soort gaatjes in je leer. Dit zorgt ervoor dat je extra gekoeld wordt tijdens het motorrijden. Mocht je het snel warm hebben en ben je een echte mooi weer rijder? Je rijdt vanaf een temperatuur of 15 graden? Dan is dit aan te raden. Zie een voorbeeld van perforatie hierboven.

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.