Jouw motorpak op maat!


Onze werkwijze:

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering van jouw motorjas kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorjas. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag. Wij houden je op de hoogte van de productie.


Jouw motorjas op maat voor maar 399euro, wat krijg ik hiervoor?

 • Je motorjas op maat kan ontworpen worden in ieder gewenst ontwerp.
  • Logo’s
  • Kleuren
  • Accenten
  • Verschillende designs voor heren en dames
  • Alles is mogelijk!
 • De motorjas wordt op maat gemaakt.
 • Gemaakt van hoogwaardige A-kwaliteits leer van 1,4mm dik runderleer.
 • Uitritsbare binnenvoering zodat de jas te gebruiken is in winter en zomer.
 • Voorzien van goedgekeurde CE-protectoren in de motorjas bij de schouders, ellenbogen en rug.
 • Gemaakt van slijtvast kevlar garen. Bij een crash zal een naad langer in tact blijven.
 • Dubbel tot driedubbel gestikt.
 • Naar wens gemaakte verbindingsrits met de broek.

Motorjas maatvoering bepalen

Jouw motorjas op maat maken kan op 3 verschillende manieren:

1. Kom bij ons kantoor langs in Zwolle. Dit is de beste en nauwkeurigste methode om je motorjas op maat te krijgen. Wij laten je een aantal motorjassen passen en bepalen globaal de maatvoering en welke pasvorm je het fijnste vindt. De ene houd van strak en de ander wil de motorjas graag wat losser. Vervolgens meten we je op en bepalen de maatvoering. Het handigst is om even een afspraak te maken voor een meetafspraak zodat we hier ook de tijd voor kunnen nemen. Je kunt doordeweeks, in de avonden en in de weekenden bij ons terecht.

2. Zelf maatvoering bepalen. Je kunt zelf ook de maatvoering bepalen door onze formulier te downloaden. Hierin staat precies welke maten je moet meten.

3. Geen tijd? Wij komen naar jouw! Voor 0,29 euro cent de kilometer (vanaf Zwolle) komen wij naar jou toe. Wij bepalen daar de maatvoering voor je motorjas op maat.

Ontwerp bepalen

Voor je motorjas op maat betaal je een standaard prijs van 399 euro. Wij doen er niet moeilijk over als er een ritsje of logo’tje extra op de motorjas wilt. Je mag helemaal los gaan. Wij doen er alles aan om de motorjas en helemaal naar wens te ontwerpen en dat voor een vaste prijs! Wij willen dat jij je droom motorjas krijgt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hoeft geen moeilijke bestanden aan te leveren. Laat wat schetsen zien, plaatjes die je hebt gevonden of gemaakt of een Motorjasomschrijving. Vervolgens maken wij in photoshop een voorbeeld van je motorjas. Zodat je een goed beeld krijgt hoe je toekomstige motorjas er uit komt te zien.

Inspiratie opdoen?

Weet je nog niet hoe je motorjas eruit moet gaat zien? Doe wat inspiratie op via het internet. Bekijk wat je moet mooi vind. Misschien dat je de mouw van die jas mooi vindt, de kraag van die jas etc. Vervolgens maken wij daar een eenheid van. 

Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem contact met ons op!

Na 4-6 weken is je motorjas klaar!

Zodra de maatvoering is bepaald en het ontwerp dan wordt je motorjas op maat geproduceerd. De productietijd is afhankelijk van de drukte op dat moment. Je motorjas zal in ieder geval naar 4-6 weken klaar zijn. Deze kan dan opgehaald worden bij ons kantoor in Zwolle of wij laten hem bezorgen.

5 jaar garantie!

Bij iedere aankoop krijg je 5 jaar garantie op de naden en de rest van je motorjas. Je krijgt 1 jaar garantie op de ritsen. Wij gebruiken de beste ritsen die op markt te verkrijgen zijn (YKK ritsen). Echter zijn deze soms niet bestand tegen de hoge druk die aan het begin uitgeoefend wordt op de motorjas. Wanneer een motorjas uitgerekt is dan zal de levensduur van een rits gemiddeld 10 jaar zijn (afhankelijk van het gebruik). Echter blijft dit element de meest gevoelig voor gebreken, afhankelijk van het gebruik.

Wij kunnen je motorjas snel repareren mocht het voorkomen. Binnen een week is je motorjas weer gerepareerd!

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Laat graag weten wat je wensen zijn zodat we deze kunnen bespreken.

Binnenvoering

binnenvoering motorjas

.

Hallo MijnMotorPak,

Hoe is het? Na 3 jaar heel veel plezier van mijn pak te hebben gehad en nadat deze onlangs mijn leven heeft gered!! (met 200km p/u onderuit gegaan) Ben ik toe aan een nieuw pak.

.

Bedankt voor dit stukje vakwerk! Vriendelijke groet, Peter

.

mijn motorpak bedankt voor dat ik eindelijk in een motorpak pas! ik weet dat ik moeilijke maten heb, maar het is gelukt! yes! Tamara

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.