Jouw motorpak op maat!


Jouw motorpak op maat in 3 standaard prijsklassen!

Motorpak op maat in 3 standaard prijsklassen!

Wij maken je motorpak al op maat voor 699 euro!

In de afbeeldingen hiernaast kan er gekozen worden tussen 3 pakketten: silver, gold of platinum. De grote verschillen zitten in kwaliteit en mogelijkheden. Wanneer men kiest voor een gold motorpak op maat dan maken we jou motorpak helemaal naar je eigen wensen. Het platinum motorpak op maat is kwalitief beter. Lees de verschillen hieronder.

Motorpak op maat
motorpak op maat en eigen ontwerp
Pro Motorpak op maat en eigen ontwerp

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.

.

mijn motorpak bedankt voor dat ik eindelijk in een motorpak pas! ik weet dat ik moeilijke maten heb, maar het is gelukt! yes! Tamara

.

beste stephan, ik kwam bij jou met een motor jas die ik al had en wilde gebruiken voor mijn motor rijles. ik wilde hier een broek bij hebben die er bij paste en die ik ook als combi aan mijn jas kon ritsen. het resultaat zag er geweldig uit en de pasvorm was perfect. nu

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.