Jouw motorpak op maat!


Jouw motorpak op maat in 3 standaard prijsklassen!

Motorpak op maat in 3 standaard prijsklassen!

Wij maken je motorpak al op maat voor 699 euro!

In de afbeeldingen hiernaast kan er gekozen worden tussen 3 pakketten: silver, gold of platinum. De grote verschillen zitten in kwaliteit en mogelijkheden. Wanneer men kiest voor een gold motorpak op maat dan maken we jou motorpak helemaal naar je eigen wensen. Het platinum motorpak op maat is kwalitief beter. Lees de verschillen hieronder.

Motorpak op maat
motorpak op maat en eigen ontwerp
Pro Motorpak op maat en eigen ontwerp

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.

.

Hallo MijnMotorPak, Hoe is het? Na 3 jaar heel veel plezier van mijn pak te hebben gehad en nadat deze onlangs mijn leven heeft gered!! (met 200km p/u onderuit gegaan) Ben ik toe aan een nieuw pak.

.

Beste MijnMotorPak! Erg content ben ik met mijn motorpak. De leer kwaliteit is echt super en hij ziet er echt heel mooi uit!! Mark

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.