Jouw motorpak op maat!


Bij MijnMotorPak ben je aan het juiste adres voor jouw motorkleding reparatie! MijnMotorPak is gespecialiseerd in het maken van motorkleding op maat. Door onze ruime ervaring kunnen wij uw motorkleding perfect repareren of vermaken voor een scherpe prijs!


Een indicatie van mogelijke kosten

Helaas is ieder motorpak weer anders waardoor het soms lastig inschatten is wat de kosten zijn voor de reparatie van uw motorkleding. Het makkelijkste is dan om even langs te komen in Zwolle. Is dit tever rijden? Dan kunt u de te repareren motorkleding ook opsturen per post. Wij kunnen uw motorpak dan weer terug verzenden via TNT post voor 6,75 euro. In het overzicht hieronder vindt u alvast een indicatie voor bepaalde motorkleding reparaties of vermakingen. Voor een juiste indicatie van uw reparatie, neem dan even contact met ons op.

Indicatie prijzen motorkleding reparatie:

Motorjas rits: 29,- euro
Overall rist: 40,- euro
Mouwrits: 25,- euro
Broekspijprits: 25,- euro
Combipak rits: 50,- euro
Losgescheurde naden dichtmaken v.a. 5,- euro

Indicatie prijzen motorkleding vermaken:

Innemen van de broek 40,- euro
Vergroten van de broek 50,- euro
Innemen van de broekspijpen 35,- euro
Innemen van de jas 45,- euro
Vergroten van de jas 70,- euro
Innemen van mouwen 45,- euro

Welke reparaties doen wij?

Een motorkleding reparatie kunnen wij doen aan leren en textiele motorkleding. Van het vervangen van een drukker of rits tot het vermaken van uw combi-pak naar een overall, bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. In samenwerking met u kunnen wij altijd tot de beste oplossing komen.

Hoe lang duurt zo’n reparatie?

Gemiddeld zijn wij ongeveer een week bezig met repareren of vermaken van uw motorkleding.

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij zijn van pas tevreden als jij dat ook bent! De lijntjes zijn kort en willen dat jij blij bent met onze service. Wij garanderen dat je motorkleding straks weer perfect is. Mocht je niet tevreden zijn dan zoeken wij naar een oplossing of krijgt je het geld weer terug. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een kwalitatief mooi product leveren en willen dat jij dit ook zo ervaart!

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Laat graag weten wat je wensen zijn zodat we deze kunnen bespreken.

Voor en na reparatie

motorkleding reparatie

.

Met mooi weer en mooie rondetijden en een crash was dit een episch weekend. Dank aan Mijnmotorpak ik kon de volgende dag 'gewoon' rijden. Zij het wat stijf.

.

Ik heb een maand geleden een motorpak gekocht bij Mijnmotorpak. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt en dit ontwerp is perfect uitgevoerd. Het pak is precies geworden zoals ik wilde en het past precies! Echt super! Zeker een aanrader voor als je iets speciaals wilt! Leuk personeel ook trouwens! Sanne

.

Goede service, fijn en perfect pak! Helemaal naar wens, bedankt! Henk

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 41 reviews.