Jouw motorpak op maat!

Ontwerp jouw eigen “droom” motorpak

ontwerp bepalen motorpak

Alles is mogelijk!

Bij MijnMotorPak.nl bieden wij jouw de mogelijkheid om jouw eigen “droom” motorpak te ontwerpen. Al jouw wensen ten aanzien van model, kleuren, accenten, design, logo’s, namen, hump, kneesliders etc. Alles is mogelijk! Maak jouw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat jouw motorpak ook echt jouw “droom” motorpak wordt.

Wat kost zo’n “droom” motorpak?

MijnMotorPak wil jou niet niet ieder extra logo’tje, streepje of andere kleur in rekening brengen. Voor een motorpak geheel ontwerpen naar jouw eigen wensen betaal je 799 euro per motorpak. Voor een standaard motorpak bij MijnMotorPak betaal je 699 euro. Wij berekenen dus slechts 100 euro extra voor het maken en ontwerpen van jouw motorpak ontworpen naar jouw wensen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je hoeft geen moeilijke bestanden aan te leveren. Heb je een foto, schetsje of omschrijving van het motorppak dat je graag zou willen, dan komen wij er samen altijd uit om het motorpak naar jouw wens te produceren.

Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem even contact met ons op, wij helpen je verder!

Inspiratie opdoen?

Inspiratie kun je opdoen door onze standaard motorpakken te bekijken en deze aan te passen naar jouw eigen wensen. Inspiratie kun je verder ook opdoen op het internet of door onze reeds geproduceerde motorpakken te bekijken. Maak een selectie van motorpakken die jou aanspreken. In samenwerking met MijnMotorPak kunnen wij dit bespreken om tot jouw “droom” motorpak te komen.

Via photoshop maken wij uiteindelijk een perfect voorbeeld van jouw zodat je een goed beeld krijgt van het toekomstige motorpak.

Kom je hier niet uit? Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem even contact met ons op, wij helpen je verder!

Onze werkwijze

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.