Jouw motorpak op maat!

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Het is handig om eerst met ons contact op te nemen. Maak jouw wensen kenbaar, wij kunnen je adviseren over de aanschaf van je toekomstige motorkleding. Via ons contactformulier neem je contact op per mail of telefoon.

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

Je toekomstige motorpak moet straks perfect aansluiten. Voor de vaststelling van je maatvoering kan er gekozen worden uit 3 opties. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Nadat de maatvoering bepaald is kunnen wij jouw wensen graphisch vormgeven in Photoshop. Je krijgt daardoor een goed beeld van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.


Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Na het vaststellen van het ontwerp en de maatvoering kan je motorpak in productie! Dit zal 4-6 weken in beslag nemen. Wij houden je op de hoogte van de productie.

Uitleg werkwijze MijnMotorPak

Wanneer je motor outfit wilt kopen is het eerste belangrijk dat er een keuze wordt gemaakt. Wij kunnen onderstaande op maat leveren en op eigen ontwerp. Klik op de producten voor meer informatie.

 • Leren motorpak op maat
  • 699 euro “silver motorpak”
  • 799 euro “gold motorpak”
  • 849 euro “platinum motorpak”
 • Leren motorjas op maat en eigen ontwerp -> 349 euro
 • Leren motorbroek op maat en eigen ontwerp -> 349 euro
 • Textiel motorpak op maat en eigen ontwerp -> 399 euro
 • Kevlar motorbroek op maat -> 149 euro

Maatvoering bepalen

1. Kom langs in Zwolle. Het meest nauwkeurige is om de maatvoering door ons te laten bepalen.

 • Neem per mail of telefoon even contact met ons om een afspraak te maken. Dit kan ook in de avond-uren of weekenden.
 • Om de pasvorm en globale maatvoering te bepalen, pas je eerst wat motorpakken van MijnMotorPak.
 • Vervolgens meten wij jou van van top tot teen op, zodat alle delen van jouw (toekomstige) motorpak perfect gaan zitten!

2. Zelf maatvoering bepalen. Je kunt eenvoudig de maten van uw motorpak zelf bepalen. Doormiddel van het downloaden van dit formulier: Opname van de maten (pdf) Opname van de maten (word). In dit formulier staat precies hoe uw de maten op moet meten voor het motorpak. Problemen met meten of downloaden van het formulier, neem dan even contact op.

3. Geen tijd? Wij komen naar jouw! Afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden betaald u hiervoor 0,28 eurocent per kilometer. Of heeft u nog 1 of 2 andere vrienden die ook geïnteresseerd zijn in een motorpak die u kunt uitnodigen bij u thuis dan kunnen wij gratis naar uw huis komen om de maten te bepalen. Neem hiervoor contact op met ons voor de mogelijkheden.

Ontwerp bepalen

Bij MijnMotorPak.nl bieden wij jouw de mogelijkheid om jouw eigen “droom” motorpak te ontwerpen. Al jouw wensen ten aanzien van model, kleuren, accenten, design, logo’s, namen, hump, kneesliders etc. Alles is mogelijk! Maak jouw wensen kenbaar en wij zorgen ervoor dat jouw motorpak ook echt jouw “droom” motorpak wordt.

Hoe gaat dit in zijn werk?

thumsup

Je hoeft geen moeilijke bestanden aan te leveren. Heb je een foto, schetsje of omschrijving van het motorpak dat je graag zou willen, dan komen wij er samen altijd uit om het motorpak naar jouw wens te produceren.

Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem even contact met ons op, wij helpen je verder!

Inspiratie opdoen?

Inspiratie kun je opdoen door onze standaard motorpakken te bekijken en deze aan te passen naar jouw eigen wensen. Inspiratie kun je verder ook opdoen op het internet of door onze reeds geproduceerde motorpakken te bekijken. Maak een selectie van motorpakken die jou aanspreken. In samenwerking met MijnMotorPak kunnen wij dit bespreken om tot jouw “droom” motorpak te komen.

Via photoshop maken wij uiteindelijk een perfect voorbeeld van jouw zodat je een goed beeld krijgt van het toekomstige motorpak.

Kom je hier niet uit? Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem even contact met ons op, wij helpen je verder!

 

Na 4-6 weken is je motorpak klaar!

Afhankelijk van de drukte zal het 4-6 weken duren. Tijdens het winterseizoen duurt het wat minder lang om je motorpak te produceren. Zodra de maatvoering is bepaald en het ontwerp  en we hebben jouw goedkeuring dan wordt je motorpak geproduceerd. Je motorpak kan bezorgd worden maar het is natuurlijk het leukst om hem bij ons op te halen in Zwolle.

100% Tevredenheidsgarantie!

Wij zijn van pas tevreden als jij dat ook bent! Wij staan voor de volle 100% achter ons product. Wij willen dat jij dat straks helemaal tevreden bent. Je betaalt bij ons voor een motorpak op maat en dan krijg je ook een motorpak dat perfect zit. Mocht het toch voorkomen dat het niet lekker zit dan passen wij je motorpak wat aan of we maken een nieuwe. Wij willen dat jij krijgt wat je voor betaald en dat je hiermee helemaal tevreden bent. Iedere klant gaat daarom bij ons met een blij gezicht de deur uit!

5 jaar garantie!

Bij aankoop van onze producten krijg je 5 jaar garantie op naden van de producten. Daarnaast krijgt men 1 jaar garantie op de ritsen. Wij maken gebruik van de allerbeste ritsen (YKK), echter willen deze door veel gebruik of door de hoge spanning die aan het begin op een motorpak kan staat sneller kapot gaan. De meeste ongevallen met ritsen kunnen gebeuren in het eerste jaar door de hoge druk die uitgeoefend wordt op de ritsen tijdens het uitrekken van de lederen producten. Motorkleding kunnen wij snel repareren mocht het voorkomen. Binnen een week is het weer gerepareerd!

Contact

Het is handig om eerst met ons contact op te nemen. Maak jouw wensen kenbaar, wij kunnen je adviseren over de aanschaf van je toekomstige motorkleding. Via ons contactformulier neem je contact op per mail of telefoon.

Video van onze werkwijze

.

Hallo, Ik heb het pak gisteren ontvangen, en ziet er super uit, Vandaag heb ik er al 200 km mee gereden, zit erg fijn. Nu maar weer snel schoon maken en ophangen, bedankt voor het maken! Ik zal het voort zeggen hier in limburg Mvg jesse

.

beste stephan, ik kwam bij jou met een motor jas die ik al had en wilde gebruiken voor mijn motor rijles. ik wilde hier een broek bij hebben die er bij paste en die ik ook als combi aan mijn jas kon ritsen. het resultaat zag er geweldig uit en de pasvorm was perfect. nu ik daadwerkelijk rijles volg ben ik erachter dat alles echt als gegoten zit. ik ben erg blij met dit resultaat. Pieter

.

Beste MijnMotorPak! Erg content ben ik met mijn motorpak. De leer kwaliteit is echt super en hij ziet er echt heel mooi uit!! Mark

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.