Jouw motorpak op maat!

Over ons

MijnMotorPak.nl

MijnMotorPak.nl levert jouw motorpak op maat voor een scherpe prijs. Wij staan voor een optimale prijs-kwaliteit verhouding in uw voordeel, met daarbij de hoogste service die wij u kunnen bieden.

De motorpakken worden gemaakt van hoogwaardig koeienleer gemaakt aan elkaar gestikt met kevlar gaar (het sterkste gaar dat op de markt te verkrijgen is). De materialen die wij gebruiken zijn zorgvuldig getest en onderzocht om de kwaliteit van onze motorpakken te garanderen. Wij hebben dan ook veel tijd en geld gestoken in de ontwikkeling van onze motorpakken. Om je de beste motorpakken aan te kunnen bieden, zullen wij dit ook blijven doen. Punten waar wij veel aandacht aan besteden zijn comfort en uiteraard veiligheid.

  • Jouw motorpak worden op basis van uw gegevens op maat gemaakt.
  • Het motorpak zit zeer comfortabel doordat er veel aandacht is besteed aan de ontwikkeling van de protectie, die valt als gegoten om de schouders, ellebogen, knieën en rug.
  • Het pak sluit zeer goed aan door het gebruik van elastische (kevlar) stoffen.
  • Het pak wordt geleverd met CE-goedgekeurde protectie.

MijnMotorPak biedt u de mogelijkheid om uw motorpak op maat te maken en op eigen ontwerp.  Alles is mogelijk! Het op eigen design laten maken van het motorpak kost 49 euro extra per pak. Omdat de motorpakken in het buitenland worden geproduceerd, zal de levertijd ongeveer 4 tot 6 weken bedragen.
Voor vragen of meer informatie kunt je ons bellen of mailen. Wij proberen zo goed als mogelijk tot je dienst te zijn.

Ook kunt u terecht voor uw motorkleding reparaties. Voor meer informatie hierover zie onze pagina: Motorkleding Reparatie.

Wij wensen u veel plezier op de site!

 

MijnMotorPak crash test

De test kun je vergelijken met een crash van een goede 120km/u. De sleepafstand is in deze test lang. Wanneer je normaal crasht rem je vrij snel af. Daarnaast wordt alleen de achterkant belast van het motorpak. Hierdoor wordt het leer intensief op de proef gesteld. In het filmpje geven wij een eerlijk beeld wat er over is van het motorpak.

Stephan

Mocht je contact opnemen met ons zal het eerste contact gaan via Stephan. Hij is mede-eigenaar van het bedrijf. Hij is je graag tot dienst en beantwoord alle mogelijke vragen.

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.