Jouw motorpak op maat!

Silver motorpak

Jouw motorpak op maat voor 699euro!

motorpak op maat maken

Motorpak op maat -> Jouw motorpak wordt op maat gemaakt. Wij zorgen ervoor dat je motorpak straks als een tweede huid perfect aansluit om je lichaam. Wij geven hierop 100% tevredenheidsgarantie. Zie onze werkwijze hoe wij te werk gaan of neem contact met ons op.

Standaard ontwerpen -> Bij een silver line motorpak moet er gekozen worden uit onze standaard ontwerpen. Deze ontwerpen hebben wij al reeds eerder gemaakt en kunnen we daarom goedkoper produceren. De kleurstelling van het pak mag je helemaal zelf bepalen. Het basis ontwerp blijft in ieder geval hetzelfde. Dit verklaart ook de goedkope prijs van 699 euro voor dit motorpak. Mocht je een motorpak helemaal zelf willen ontwerpen, kies dan voor een gold motorpak.

Elastiek -> Elastiek verhoogt het draagcomfort. Je bent er dan ook vrij in om meer elastiek toe te voegen in je motorpak, minder mag natuurlijk ook. Samen kijken wij naar welke delen van je motorpak jij extra vrijheid wil hebben zodat je straks een motorpak hebt die voldoet aan de eisen van jouw lichaam.

2 Stiknaden -> Een silver line motorpak wordt aan elkaar gestikt met 2 stiknaden met slijtvast kevlar garen. Stel dat je eens valt met het motorpak betekent het dat er 2 naden zijn die door moeten gaan voordat het pak door is. Hoe meer stiknaden erin een motorpak zijn gemaakt hoe beter uiteraard. Een gold of platinum motorpak wordt gestikt met 3 (bij gold) of 4 (bij platinum) stiknaden.

CE-protectoren -> Je silver line motorpak wordt gemaakt met alle nodige protectie. De protectie zal gemaakt worden in de schouder, ellenboog, knie en schenen. Daarnaast komen er foam platen bij de rug en dijen. De protectie is CE-goedgekeurd.

Overall motorpak of combi motorpak-> De keuze tussen deze 2 pakken is helemaal aan jou. Wanneer je van plan bent om op een circuit te gaan rijden is het vaak verplicht om een overall te dragen. Het voordeel van een combi-pak is dat men deze makkelijker aankrijgt doordat de jas en broek aan elkaar geritst wordt.

Extra protectie bij de schouder, k
nie en/of ellenbogen.
Op een motorpak zien wij soms protectoren die op een motorpak gestikt zijn. Dit is ook mogelijk om dit bij jouw motorpak erop te stikken. Dit kan in het zwart maar ook in het zilver zoals hiernaast.

1.4 mm buffelleer -> Buffelleer is kwalitatief gezien prima leder en beschermt goed. Aan het begin is het leer vrij flexibel. Het nadeel van dit leer is dat het minder duurzaam is dan koeienleer. Afhankelijk van het gebruik rekt het pak sneller uit en zal hij na  5 jaar vervangen moeten worden vervangen (bij gemiddeld intensief gebruik). Koeienleer -> koeienleer is veel sterker dan buffelleer en gaat dubbel zo lang mee. Motorpak van koeienleer? Kijk dan bij de gold of platinum motorpakken.

binnenvoering motorjas

Uitritsbare binnenvoering -> je silver line motorpak kan voorzien worden van uitritsbare binnenvoering zonder dat dit extra kost. Hierdoor kun je jouw motorpak met koudere dagen. De thermo binnenvoering houd je heerlijk warm.

Speedhump -> met een silver line motorpak kan er gekozen worden uit een kleine hump, een middelmaat hump of een grote hump of natuurlijk geen hump. De hump is vaak een mooi accessoire en zorgt voor extra aerodynamica. Het kost niks extra als je een hump wilt.

Kneesliders -> met een silver line motorpak heb je de keuze om kneesliders op je motorpak te laten zetten of niet. Hier berekenen we geen extra kosten voor. Kneesliders zitten onder de knie en worden gebruikt om contact te maken met asfalt als er plat door een bocht gereden wordt.

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorpak. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.