Jouw motorpak op maat!


Onze werkwijze:

Stap 1: neem contact op

Neem contact op met mijnmotorpak

Via ons contactformulier kunt u contact opnemen per mail of per telefoon. Het handigst is om aan te geven wat je wensen zijn. Wat zou je graag willen? Wij kunnen het voor je maken!

Stap 2: maatvoering bepalen

motorpak op maat maken

De maatvoering voor jouw textiele motorkleding op maat kunnen wij op verschillende manieren bepalen. Lees hieronder meer bij het kopje: maatvoering bepalen.

Stap 3: ontwerp bepalen

ontwerp bepalen motorpak

Door jou wensen aan ons door te geven maken wij een ontwerp in Photoshop zodat je een goed beeld krijgt van je toekomstige motorkleding. Lees hieronder meer bij het kopje: ontwerp bepalen.

Stap 4: pak is af na 4-6 weken

Motorpak productie

Nadat alle details zijn besproken dan gaat je textiele motorpak in productie! De productie neemt 4-6 weken in beslag afhankelijk van de drukte op dat moment. Wij houden je op de hoogte van de productie.


Jouw textiele motorkleding op maat voor maar 449euro, wat krijg ik hiervoor?

 • Je textiele motorkleding kan ontworpen worden in ieder gewenst ontwerp.
  • Logo’s
  • Kleuren
  • Accenten
  • Verschillende designs voor heren en dames
  • Alles is mogelijk!
 • Je textiele motorkleding wordt op maat gemaakt.
 • Gemaakt van hoogwaardige materiaal. 
 • Uitritsbare binnenvoering in de jas en broek zodat de motorkleding te gebruiken is in winter en zomer.
 • Met extra materiaal dat zorgt ervoor dat de jas en broek waterdicht is.
 • Voorzien van goedgekeurde CE-protectoren in de motorjas bij de schouders, ellenbogen, rug, dijen, knie en schenen.
 • Gemaakt van slijtvast kevlar garen. Bij een crash zal een naad langer in tact blijven.
 • Dubbel tot driedubbel gestikt.
 • Een verbindingsrits van de jas met de broek, dit kan helemaal of een korte rits zijn. 
 • Zakken waar dan ook gemaakt.
 • Anders wensen? Wij maken het graag!

Maatvoering bepalen

1. Kom bij ons kantoor langs in Zwolle. Dit is de beste en nauwkeurigste methode om de maatvoering voor je textiele motorkleding te bepalen. Wij laten je dan wat textiele motorkleding passen en bepalen globaal de maatvoering en welke pasvorm je het fijnste vindt. De ene houd van straks en de ander wil hem graag wat losser. Vervolgens met we je op en bepalen de maatvoering. Het handigst is om even een afspraak te maken voor een meetafspraak zodat we hier ook de tijd voor kunnen nemen. Je kunt doordeweeks, in de avonden en in de weekend bij ons terecht.

2. Zelf maatvoering bepalen. Je kunt zelf ook de maatvoering bepalen door onze formulier te downloaden. Hierin staat precies welke maten je moet meten.

3. Geen tijd? Wij komen naar jou! Voor 0,29 euro cent de kilometer (vanaf Zwolle) komen wij naar jou toe. Wij bepalen daar de maatvoering van je textiele motorkleding op maat.

Ontwerp bepalen

Voor je textiele motorkleding op maat betaal je een standaard prijs van 449 euro. Wij doen er niet moeilijk over als er een ritsje of logo’tje extra op de motorkleding komt. Je mag alles doen met je motorkleding en hem helemaal naar wens ontwerpen voor een vaste prijs! Wij willen dat jij je droom motorpak krijgt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hoeft geen moeilijke bestanden aan te leveren. Laat wat schetsen zien, plaatjes die je hebt gevonden of gemaakt of een Motorjasomschrijving. Vervolgens maken wij in photoshop een voorbeeld van je motorpak. Zodat je een goed beeld krijgt hoe je toekomstige motorjas er uit komt te zien.

Inspiratie opdoen?

Weet je nog niet hoe je motorkleding eruit moet gaan zien? Doe wat inspiratie op via het internet. Bekijk wat je moet mooi vind. Misschien dat je de mouw van die jas mooi vindt, de kraag van die jas etc. Vervolgens maken wij daar een eenheid van. 

Geen inspiratie? Of andere vragen? Neem contact met ons op!

Na 4-6 weken is je motorkleding op maat klaar!

Zodra de maatvoering is bepaald en het ontwerp dan wordt je motorkleding op maat geproduceerd. De productietijd is afhankelijk van de drukte op dat moment. Je motorkleding zal in ieder geval na 4-6 weken klaar zijn. Deze kan dan opgehaald worden bij ons kantoor in Zwolle of wij laten hem bezorgen.

5 jaar garantie!

Bij iedere aankoop krijg je 5 jaar garantie op de naden en de rest van de motorkleding. Je krijgt 1 jaar garantie op de ritsen. Wij gebruiken de beste ritsen die op markt te verkrijgen zijn (YKK ritsen). Echter blijft dit element de meest gevoelig voor gebreken, afhankelijk van het gebruik.

Wij kunnen je motorkleding snel repareren mocht het voorkomen. Binnen een week is je motorkleding weer gerepareerd!

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons. Laat graag weten wat je wensen zijn zodat we deze kunnen bespreken.

Binnenvoering

binnenvoering motorjas

.

Bedankt voor dit stukje vakwerk! Vriendelijke groet, Peter

.

Met mooi weer en mooie rondetijden en een crash was dit een episch weekend. Dank aan Mijnmotorpak ik kon de volgende dag 'gewoon' rijden. Zij het wat stijf.

.

Hallo, Ik heb het pak gisteren ontvangen, en ziet er super uit, Vandaag heb ik er al 200 km mee gereden, zit erg fijn. Nu maar weer snel schoon maken en ophangen, bedankt voor het maken! Ik zal het voort zeggen hier in limburg Mvg jesse

De waardering van www.mijnmotorpak.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 42 reviews.